Årsresumé

Här kommer då en bildbomb från året som gått. Har klippt och klistrat i mina mappar och inser att det har varit ett jättebra år!! Framför allt en hejdundrande bra sommar!! 2013 var också året då jag äntligen fick sluta städa på jobbet då jag fick ett nytt där jag också fick bära vilken uniform jag ville. Jag har där funnit massor av nya kollegor samt en gammal man att roa mig med. Höhö. Eldigt och spännande på samma gång (även lite sorgligt såklart)
I maj när jag fyllde 22 fick jag världens bästa födelsedagspresent - biljett till Beyoncé i Globen! DET VAR EN OFÖRGLÖMLIG KONSERT!!! 
Jag har också hunnit att hälsa på i Malmö, turistat i Barcelona och åkt hiss upp till 86e våningen i empire state buildning samt badat rekordmånga gånger utan kroppsångest. 
I somras besökte min kusin hans fru och två barn stockholm och vi var på Junibacken. Det här är var första erfarenhet av småbarn i familjen och det känns häftigt att jag känner en två-åring och en 4-åring på riktigt nu. 
Många kvällar/nätter har spenderats i vår lägenhet där vinet flödat och musiken dunkat. Jag har ätit scampi alldeles för många gånger och åkt lite för mycket taxi...
 
Alla bilder hamnade huller om buller...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
y7
 
 

RSS 2.0