Sluta slicka uppåt. Please. Jag vill aldrig bli chef. Ångrat mig.

 
Jag älskar mitt fackförbund. Att vara ung, outbildad och tacksam kan köra upp sig själv någonstans för det sistnämnda är så mycket bullshit som det någonsin kan bli. Arbetsgivaren behöver mig uppenbarligen om jag fått ett jobb? Precis. Därför är tacksamheten helt onödig.

Arbetsgivarna har sin organisation och vi har vår organisation. Tillsammans har det arbetats fram ett avtal som ska följas från båda sidor. Avtalet är det bästa vi har i Sverige och lägger hela grunden för våra löner, att ingen ska få jobba för mindre än vad det kostar att leva. Vi ska även kunna arbeta i ett särkert klimat och få vila mellan våra arbetspass. Allting står i boken.
 
Makt gör dock människor galna och så kom det även att bli med våra arbetsgivare. Företagen som tjänar miljonvinster har fullständigt tappat greppet och därför måste vi gå ihop, läsa och lära oss gröna boken samt vara beredda att kräva lite till. Kicken som kommer varje gång en kommer lite närmre är dock obetalbar tror jag och jag vill få många kickar i höst.

Alla arbetsgivare borde slåss mer för sina arbetare på golvet och sluta slicka uppåt. Siffrorna kommer att ta över världen till sist och den bubblande stinkande och kränkande grytan kommer svämma över snart om vi inte gör något!

Tack och hej. Gå med i facket oavsett vad ni jobbar med. Alla ska med. Alla vill ha en duglig lön och allt det där och kom  inte och säg något annat. Tack för mig.

PS. det är högerns fel att det är så jävla dyrt!!
 
 

Har blivit en hatare

Det enda jag vill göra på Sommaren är att äta goda saker. Värmen gör mig utsvulten. Igår åt jag och Kajsa korv och pommes kl. 2 på natten. Andra äter melon/hårdbröd/lemonad eller frozen yoghurt när de gottar sig och tanken på alla dessa instagram à la hälsosam ungdom gör att jag vill kräkas. 
 
Frukt är inte godis. Tack. 
 

RSS 2.0