jävlar i min låda här kommer ännu en utmaning från Mathea!

Okej, det här är en sammanfattning om 2012!
 
vad var det bästa som hände dig?
Att vi flyttade in i en ny lägenhet vilket bidrog till att jag fick stanna i Stockholm! I den här bästa lägenheten har vi skapat en distans till omvärlden vilket har varit så sjukt skönt! Det finns alltid utrymme för diskussion, eftertanke, kärlek och massa skratt. Jag har aldrig skrattat så mycket som detta år! 
 
vad gjorde dig glad i år?
mina vänner. mina arbetskamrater. 
att jag förstått att även jag kan komma långt med typ allt.
 
vad hade du velat ha mer av?
Kärlek och omtanke från regeringen. Mera aktivt motstånd mot sd. MER SEX!!!!!!!!!!!
 
vad hade du velat ha mindre av?
förhoppningar om sånt som jag egentligen vet aldrig kommer att hända.
 
vad gjorde dig ledsen?
arbetsmarknaden för ungdomar. att jag tappat mitt ideologiska politiska intresse då jag tappat förhoppningen på stor förändring. att hela det politska klimatet i Sverige känns som en blöt hund som alla kammar åt samma håll. att jag är medveten om min egen uppfattning men gör inget aktivt, kammar vidare typ. 
 
vad är det viktigaste du lärt dig om dig själv?
att jag aldrig kan lova någor för det ger mig panik. särskilt när det gäller sånt som inte känns helt hundra. 
 
ångrar du något?
nej jag ångrar inget, skulle iallafall inte erkänna det. Lämnar aldrig tillbaka nåt jag köpt heller även om det blivit fel, min hjärna ser det som ett "misslyckande". Hoppas ni är med på att jag aldrig skulle tänka dessa tankar om någon annan! 
 
vad kommer du minnas tydligast?
veckan in somras då det var Pride-festival och Stockholm Music and Arts samtidigt! massa goa vänner, stekande sol, vintetror OCH ATT VI VAR I PARADEN!! Det var en helt sjuk känsla att vara blöt av svett bland alla dessa fantastiska människor. Så himla glad över att ha upplevt detta och glömmer det aldrig!! Att se Patti Smith med Nina var också helt sjukt. Helt sjukt i huvudet. Världens bästa sommar skulle jag nog säga! Vet att det ibland känns som att vi inte gjorde något speciellt men jag kommer på massa när jag tänker tillbaka!
 
vad är du mest nöjd med?
min sociala kompetens(!!!!) min grimashumor. Och mina pålitliga vänner som man kan lassa vad som helst på och alltid få fina tips eller massa kärlek!! (tänker ofta på det)
 
vilken är den bästa boken/filmen/serien/musiken du konsumerat?
just kids av patti smith (några år försent men det gör inget) Frida hyvönen, Patti Smith, First Aid Kit, Florence and the machine, Carly Simon, + massa hits som jag spelar när jag ska peppa upp ma. ARGA SNICKAREN!! BONDE SÖKER FRU OCH HANNA HELLQUIST! 
 
vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2012?
Terribly Dark med Frida Hyvönen, You're so Vain med Carly Simon, Emmylou med First aid kit,
Spectrum (say my name) med Florence and the machine och Calvin Harris, Hitten med Those dancing days + massa meeeeer
 
 
 Tack och hejj Leverpastejj ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Stor-Larsson!!
 

Köttigt


BÖÖhh

Hedda gick in på forna bilddagboken idag. Jag gjorde detsamma nu.
 



 

Har fått julfeelings ändå trots dålig inställning

 
 
Ovan syns Ninnis fina bord med julgosaker!
 
Har under de senaste dagarna blivit bjuden på både julmys med pyssel och pepparkaksbak + glöggkväll! Trevligt har det varit och min inställning till kommande julafton har bytt färg till något ljusare. Det blir en mysig dag som alla andra helt enkelt! Kanske med en mina-vänner-stund + öl på kvällen också. Det vore mysigt! 
 
Nu bildserie från dålig mobilkamera: 
 
 
 

 
 
Hej svejz!

En gla skit som äter skit?!

Det här med att va en gla skit...Näe livet det kan du sätta dig och skita på just nu! När jag flyttade till Stockholm var mitt mål att jobba för att få pengar att ha kul för. Fritiden skulle bli mitt forum för utveckling. Ack ack...var visst inte så det blev. Nej för jobbet har visst fått lite för mycket spejs... så mycket spejs att nu när det tar slut så känner jag mig delvis identitetslös. Städerska på papperet men så mycket mer egentligen. Fan vad ledsamt det är. Jag trodde verkligen att dörrar skulle öppnas under detta år och herrejävlar vad jag lärt mig massa och vad bra jag är på att jobba!! Jag är nog fortfarande i chock över hur utgången blev men jag håller fortfarande inne skriken och tårarna för det ska jag lägga där det hör hemma sen sista dagen ska jag gå ut med huvudet högt . Har nu bara ett par dar på mig att komma på en lösning och det ska jag. Skaffa en plan. I den planen måste tanken om att jobbet inte ska bli min framtida identitet ingå och det ska finnas plats för eftertanke och intressen. 
 
Vad gör vi? nu kör vi!!!  men livet vet du vad? En gla skit är jag fan inte nu utan jag simmar runt i skit och har fullt sjå med att ta bentag och hålla för näsan samtidigt. 
 
JAG SKA KLARA DET IALLFALL OCH JAG ÄR INGET OFFER PÅ RIKTIGT BARA NÄSTAN!!! 

LITA ALDRIG PÅ NÅGON FÖR DÅ BLIR DU BARA BITTER!!! BLI ALDRIG KOMPIS MED BOSSEN OCH HA DISTANS TILL STORA FÖRETAG OCH SMÅ FÖRRESTEN!! 

(Lita bara på vänner och nära och kära som bryr sig på riktigt) Har ätit brunch med Kim idag och det gjorde mig gladare och det var gott mä brieos och kaffe! Vi båda hoppas att M kommer hem snart från Englandet  för vi vill ha henne med i soffan!!! Nu nu nu nu nu!!! 
 
Ps. Har kommit på att det är fina fisken terapi att spy galla här och ni som läser som inte bor nära och träffar mig kanske tror att jag blitt knäpp men jag är samma gamla Larsa som vanligt också såklart!!!!
 
Och nu, bildserie från webcameran de senaste månaderna....
 
 
En gla skit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just nu

När jag slog igen dörren till lägenheten efter min gävlevistelse förra helgen så blev jag alldeles varm i kroppen. Kom på mig själv stå och le fånigt i köket, jag älskar verkligen att bo här, bo med de finaste av vänner och det är så otroligt på riktigt!! TACKSAM!!! När jag var hemma så låg jag i sängen och skrollade igenom instagram, som man gör typ 500 om dan. Hittade en bild på Hedda som tände första adventsljuset med sin nyinköpta gasolbrännare till creme brulée. Jag visste då precis vilka som satt här hemma i köket, tillsammans drack de kaffe, skrattade och tog ciggpaus då och då. TACKSAM FÖR ATT NI FINNS HÄR OCKSÅ!! ALLIHOPA!!
 
Just nu: Musik och nyåarsplaner med Kajsabajsa, morgondagen finns inte och julstjärnan lyser fint i fönstret. 
 
Har läst igenom mitt förra inlägg ett par gånger men behåller det och hoppas att jag kommer att läsa det i framtiden och känna annorlunda! 

RSS 2.0