Tillbaka



Nej nu har jag kommit på vad jag ska göra med mitt liv!
Jag har insett att jag inte hör hemma i skolan. Min anpassningsförmåga suger så himla hårt! Borde kanske gå i terapi och få bort min humör som bara bubblar upp och tar över min kropp då någon speciell O berättar om vårat schema eller om svenska språkets ursprung på Island? Eller när Mister fiskarväst rullar fram till datorn och portalen med sin stol med hjul som GNISSLAR + glasögonen långt ner på näsan. GAAAAHH. Min själ brinner och snart består den endast av aska då jag brunnit upp. Kylklampar innanför tröjjan resten av terminen eller så spränger jag bara skolan i bitar med en gång?

Det är bara ett år kvar hörni! SEN TAR VI STUDENTEN WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
åhhh orgasm av bara tanken!  

Godnatt.


OH MY GOOD



KÄRLEK!

Ta mig aldrig här ifrån!

Jean-Michel Basquiat och Andy Warhol

Jag älskar när det inte finns någon gräns.
Ingen ram, inga krav.
Herregud vad jag bara vill kladda kladda kladda när jag ser det här!

Jean-Michel Basquiat.




Andy Warhol och Jean-Michel Basquiat hade ju en mycket
särskild relation och det är så sjukt spännande att läsa om den!
Det finns ju en film också som jag sett och herregud vilket märkligt möte!

Basquiats målning av dem tillsammans


Andys porträtt av Jean-Michel




Nej fyfan vad peppande!!
Nu ska jag sova gott och imorgon är det Way Out West!
Tagga Tagga Tagga!!


Jag ska ha massor av barn



Tre dagar i villa med nio barn, sex vuxna, bröllop och gemensamma frukostar där alla pratar med alla om allt och inget. Herregud kanske man ska säga. Det konstiga är att mitt psyke har klarat det fin fint. Jag har tidigare alltid fått kallsvettningar och ångest av tanken på kärnfamiljen men denna helg fick mig att mjukna! Vilken gemenskap, söta småbarn att gosa med och vuxna att prata med. Varje måltid vid ett stort bord fullt av folk.
Något annat som alltid gett mig ångest är tanken på äktenskapet. Lite av mitt motto kanske; Nää jag ska aldrig gifta mig, det skulle jag inte klara av jag är alldeles för självständig och bla bla bla. Till och med här har jag mjuknat. Att gifta sig verkar så fint. Min gudmor såg verkligen lycklig ut framför prästen när hon fick sin ring och sin make. Mysigt!



Nej imorgon ska jag planera vårt bröllop. Och hur många barn vi ska ha. Kanske också vilken färg vi ska ha på huset... Haha tänk om jag hade varit seriös nu!



HAHA!!!!!


RSS 2.0