Utmaningen

Nu blir det långläsning här på bloggen. Först vill jag berätta om Malmö. Tog mitt pick och pack och åkte snabbtåg ner till Skåne för att överraska gänget. Det blev succé och jag behövde inte ångra mitt väldigt självsäkra initiativ om att bara dyka upp. (Nina och Klas visste att jag skulle komma då jag skulle bo där)  Har tänkt en del på alla olika band man byggt under sina ungdomsår och jag är väldigt glad och tacksam över att ha så många fina vänner  i mitt liv. Det känns i hjärtat på riktigt och som jag saknar er när det av olika anledningar uppstår avstånd. Gymnasiet var en enda lång fest utan ansvar eller större krav så det hade minsann kunnat resulterat i katastrof men ack ack det gjorde det inte och nu ska jag hålla er kvar!!
 
I Malmö lagade vi middag hos Hilda och Johan, det fanns svamp i alla hörn av deras lägenhet och av det blev det paj namm namm!! Vi var även på IKEA, på fest, på klubb, i vardagsrum och på loppis. Sånt man vill fylla tiden med. Det känns sjukt bra att veta vart alla är,  nu kan jag se framför mig exakt vilken soffa det är Hilda ligger och bakisdegar i och exakt vilket bord som Kerstin ställer sina ljuslyktor på. 

Min eld brinner alltmer för HRF (facket) också. Jävlar i min låda vad det får igång mig. Jag håller tummarna jävligt hårt för att det kommer att finnas ett engagemang på min framtida arbetsplats (när hotellet stänger i december) Glöden är märkbart mindre för mitt kära jobb just nu. Jag blir fortfarande manisk inför mina uppgifter och gör alltid mitt bästa men det märks när jag sjunker ner i soffan om kvällarna och inte orkar något annat att det känns meningslöst inuti. Alla tv-program känns helt plötsligt JÄTTEBRA att titta på även om jag inte bryr mig egentligen. Nu i veckan har jag dock fått vara i konferensen också vilket gör att det svingas upp lite men trots det så misstänker jag återigen att jag bara är där för att de sitter i skiten och verkligen MÅSTE ha mig som nödlösning. Trist att alla förtroendebroar rivits ner och att jag känner mig som hamster i ett hjul. 
 
Till sist ska jag säga att jag blivit utmanad av Mathea. Detta innebär att jag ska fylla i hennes lista hon snott från nio till fem.. hör upp! 
 
Vad har du på dig?
Grön/blå-rutig klänning, blå byxor och omaka strumpor randiga trosor.
 
Hur mår du?
helt okej men som sagt lite less skulle man kunna säga. Har lite huvudvärk och är måste-sova-nu-trött.
 
Vad önskar du just nu?
Att någon skakade min värld med en bukett röda rosor. Eller att framtiden gav mig en tjuvtitt om vart jag är om ca.2 år.
 
Vad har du ätit idag?
Morgonkaffe, rostad macka, lunch jobbet; raggmunk, sallad och prinskorv (helt sämst kombination) en bulle, kaffe igen och middag lammkorv och spaghetti...
Vad ska du göra imorrn?
Jobba i 11h sen mysa hemma och sortera tvätt.
 
Och på söndag?
Vara lite bakis efter Kajsas födelsedagsmiddag!! Jobba 5h och sen kanske hälsa på någon eller nåt, 
 
Vem saknar du?
MATHEA HILDA KERSTIN NINA KLAS MATILDA KIM ERIK 
 
Senaste köp?
Cigg och tandkräm
 
Vad skrattade du senast åt?
Något Mathea sa när vi skypeade. Soffan skakade för Kajsa skrattade så mycket men nu har det försvunnit ur min skalle. Fail.
 
Vad grät du senast åt?
Håller dessa tårar inne tills nästa gång jag kollar på extreme home makeover.......hehe...
 
Vem sov du senast med?
Sover med Kajsa varje natt i Hockeyrummet men nära nära var väl med spindeln i nina och klas sovrum.
 
Vad läser du just nu?
Börjar på nytt hela tiden men mest läser jag vi är misfits som är en bok om queeraktivism i usa. Läser även just kids och bitterfittan, blir väl klar till midsommar.Heee..
 
Senast sedda film?
En dokumentär om havet. 
 
Vilken svordom använder du mest?
fitta.
 
 Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma
 
Vilken är din favoritfrukt?
Annanas
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Rod Stewart.
 
Vad är du rädd för?
Alla chefer om är så lojala att de har en klick med bajs i byxan jämt. Är även lite sådär smårädd för framtiden, och UTBILDNING, JAG ÄR JÄVLIGT RÄDD FÖR UTBILDNINGAR. 
 
Blir du lätt svartsjuk?
nej. jo. eller kanske.
 
Din favoritkaraktär ur en serie?
MC DREAMY. (Har mobilt sämstinternet så det blir inga serier här inte. Om arga snickaren räknas som serie så är Anders och Pontus mina favvizar!
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Moster Barbro
 
Vilket språk hade du velat lära dig?
Tyska för då hade jag kunnat flytta till Berlin utan att ha språkpanik. Annars Engelska då något gick snett där i grundskolan. 
 
Vad för sorts killar faller du för?
inga alls längre verkar det som. 
 
Vart vill du åka just nu?
Till värme. Kravet är dock då att jag ska få stanna länge. Annars får jag panik av resor. 
 
jag UTMANAR...... KIM OCH MATILDA!!!!!
 
 

Hello

Hej! 
 
Dags att förkovra mig och utsätta hjärnan för lite läsning. Ångesten var nämligen total igår när vi alla tre satt här hemma inne på antagning.se. Vi alla insåg att de *spontanaochgosigaochjääteintressanta* strökurserna vi läst för ett tag sedan inte riktigt gått i lås. För att inte tappa all kapacitet i träskallen så ska jag numera läsa mera, instagrama mindre...eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
 
Annars händer inte så mycket. Det är kallt och mörkt och ingen kärlek har ännu knackat på dörren och blåst mig av stolen. Jag har fått ett nytt smeknamn torrpulla, detta namns betydelse syns alldeles för tydligt i skrift men säger man det fort med finsk brytning så skulle det kunna vara ett efternamn, typ. 

Funderar en hel del på en bra plats för en tatuering också.
 
 
 
 

Måndag

Jag prisar den långa och goda frukosten som man ibland får tid för. Det är så sjukligt najs att sitta med täcket i soffan och smaska en lång stund (till nyhetsmorgon, Malou och Hem till gården). Det har jag gjort idag för det är min lediga måndag efter ännu en helg på hotellet. Kajsa och jag har lyssnat på pepp musik och sjungit med till Adele (?!) för full hals. Fin morgon. 
 

RSS 2.0