¤ % ..... """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ERRROR



Jag fick nyss virusmeddelande över hela min skärm. Fuck my life. Nu funkar allt igen MEN VART TOG VIRUSET VÄGEN? När ska min dator sprängas på riktigt så att jag kan dumpa resterna i gavleån. Dåliga tekniska prylar är det sämsta jag vet. Helt sämst. Och varför finner jag inte tillfredställelse i att lära mig hur det fungerar? Hur vanliga problem kan lösas? Vad man kanske borde testa göra och inte? Ska jag vara ett litet offer för alltid... Nej fyfan. Det här gör mig hysteriskt hispig men som vanligt stänger jag locket och släcker lampan.

Godnatt hörrni.



Runt hörnet finns en blå dörr



Jag är glad över mitt stökiga rum. För jag hinner inte städa det igen innan allt ska ut.


mums


Där används pälsmössan flitigt.



Ute i byn hör han minsann hemma. Jag har hälsat på i helgen och fått se hur sederna går till  på riktigt.


bajs

Kan tiden sluta vara en pinne i röven.

Jagtrorjagärpepppåmusikigenfastbarasålängedetinteärpåsåstortallvar




Hårdrock Fettsnålt och MUSKLER



Imorgon ska jag starta band med mina hardcore-kompisar Jonas och Erik! Så sjukt pepp! Sen på fredag ska vi gymma med bandet och skaffa muskler! Ännu mer pepp på det. Jag tänkte att om jag skriver ner dessa två saker här på datorn så måste jag ta ur tummen ur arslet som man säger.

Garderoben min är härmed städad och längst ner ligger de jeans och annat som är lite lite för tajt men, i sommar ska jag dansa mig lycklig i boulognern med dessa byxor på så nu kör vi.

Är jag ett levande skämt eller?
Nej nej nej.
Absolut inte ett skämt!
Inte inte inte.


tjohejj.

RSS 2.0