Blöjjbajs

HEJ BLOGGEN WÖWÖWÖWÖWÖWÖ!
 
Den här omtalade hösten har klivit fram med stora steg och ställt sig mitt framför ögonen på mig. En stor vägg som hånflinar och påminner mig om allt jag inte lyckats med... jag skulle ju köpa en ny skrivbok men istället började jag skriva i en gamal som dessutom innehåller just gamla saker. Jag skulle ha sökt och fått ett nytt jobb nu men istället slår jag pannan blodig på det jäävla jobb jag har. Min kloka moster sa till mig i telefonen igår att det enda jag kan göra är att dra därifrån och hoppas på något bättre.. att jag inte kan förändra någon annan (läs dålig chef) 
Om jag faktiskt sagt till och påvisat mina lösningar utan att någon hakat på så är det nog rätt kört menade hon.
 
DEPPIGT.

Med skägget i brevlådan kliar det nu i kroppen igen och jag måste ta mig i kragen. 
HÄLSNINGAR FRÅN FRIDA/STÄDERSKAN/ALLTIALLON/MONSTERKVINNAN/ENSAMBARNET MM. 

korrigering

 
"Såhär kul känns det när man ser på tvprogram och jeanstillverkning i Bangladesh" - citerat från förra inlägget..
 
Det ska självklart stå: "Såhär kul känns det när man ser på tvprogram OM jeanstillverkning i Bangladesh."

Hello sumprunkare

Såhär kul känns det att börja jobba imorgon.
Såhär kul känns det när ciggen är slut.
Såhär kul känns det när man ser på tvprogram och jeanstillverkning i Bangladesh. 
Såhär kul känns det när life is over och jag måste döda mig själv......
 
..skojja bara jag ska carpe diem hela hösten och det har varit jättetrevligt hemma i Gävle!! Mathea, Matilda, Klas och Linnea-mys!!

Har lämnat en överrasking längst ner i detta inlägg. Enjoy! DET ÄR FETT KUL!! 
 
 
 
 
 
 
Hittade denna i ett frisör/nagelstylingsskyltfönster
 
Natti natti!

The poets of the past


Sommaren kom till sist och min värld skakades om på nytt. Nina kom till oss i Stockholm och så gjorde även Patti Smith, prideparaden, roliga dansnätter, Linnea Linnea Matilda Fanny och Josefin. Jag tror aldrig att jag haft så roligt som dessa dagar och för det är jag evigt tacksam med tanke på hur bajs det kändes innan. Det där som jag trodde skulle förstöra semestern min löste sig också. Tog tjuren vid hornen och vi drack kaffe och åt paj. Pratade massa strunt men efteråt var min mage i balans och mitt inuti kändes lättare. 

Började hetsläsa boken Just Kids av Patti Smith några dagar innan festivalen. Förstår inte varför jain kompis som ska hålla mig vid ytan och skapa med mig. Jag vill vandra i natten utan mål och leva i den skitiga klyschan. 
 
Imorgon ska jag köpa mig en fin skrivbok och en fin penna och den ska fyllas med mina idéer. Dags att bli naiv. Dags att ta tummen ur. Nu kör vi. 

Hon berättade nu för några dagar sedan i DN om en typisk lördag för henne. Hur hon fortfarande åker tunnelbana ut till Coney Island för att dricka kaffe och umgås med sig själv. Hon gör det varje lördag.






RSS 2.0