April april din dumma sill

 
HEJ.
Hur är livet annars då larsson? Jo tack. Missar mina tvättider, dregglar i soffan klockan fyra på eftermiddagarna, tappar greppet, gråter på jobbet, super på helgen, slutar aldrig röka. När jag skriver det såhär låter det så jävla illa och jag vill kräkas men trivs oftast bra! Det är kanske det som är problemet. Vissa dagar känns som på rosa moln och andra som en hög med skit. Kontrasterna är lite för stora och det blir svårt att få ordning i hjärnan. Ordning i hjärnan är ett evighetsprojekt.
_________________________________________________________________________________________
En gång lovade jag Eriks mamma att om båda vi är singlar vid 30 så ska vi gifta oss. Nu för ett tag sen kom vi på att det är alldeles för nära så vi sköt upp projektet.. kanske är det såhär våra framtida tonårsbarn kommer att se ut typ...
 
 
Vem vest mest-söndag i soffan.
 
Snart är det ny vecka, hoppas på att slippa magsår. HEJ DÅÅÅÅÅÅÅ NU KOMMER FLER BILDER FRÅN MITT LIV.

 
 
 
 
HAHAHAHA SKULLE TA BILD PÅ MINA FRÄKNAR OCKSÅ BLEV DET SÅHÄR!! FUUUUUUUUL.
 
 
 
 

TACK SÅ MYCKET!! JÄVLA RÖV,

 

HEJ

___________________________________________________________________________________
 
TÄNKTE BARA SÄGA ATT JAG HAR MASSOR AV KÄRLEK ATT GE OM NÅGON ÄR INTRESSERAD!!!!!!?????
___________________________________________________________________________________
 
Vi har skaffat skitsnabbt bredband nu så det bara svischar förbi sidor. Mitt mål är att se ikapp Greys Anatomy nu när jag äntligen kan, smsade precis Mathea och frågade vart jag är... SUGEN. Annars är klockan framställd och det är ljust till 20.00... Har dock inte den rätta känslan. Men men vårdepp är väl inget konstigt. Försöker leva på oavsett dagsform men vissa dagar känner jag bara för att sova till 15.00 och då är det kanske lika bra att köra på det? 
    Soundtracket till våren är Cardigans som så många andra vårar men det är fint som snus. Försöker måla och hitta på nya saker att pyssla med och snart har jag lyckats med några projekt och det känns fint i maggen. På torsdag kommer Nina och hälsar på och det ska bli gott med långfika, förhoppningsvis någonstans på prettosöder i solen. (jag älskar prettosöder) 
     
Tack och hejj från soffan här hemma, nu dags för bildspel från mobilen. 
Detta har hänt sen sist. Har varit i Gävle och prata med Pappa om släkten på hans sida, lärde mig att namnet Press är påhittat av armén (känns mycket sexigare att byta till det nu när jag vet att det är en redig karl som uppfunnit det) Lärde mig också att bröllop kan vara fett vackra då jag hittade gamla foton på min farmor och farfar. 
       I Gävle käkade jag även brunch med Thompalicious på Lido och var ut och käkade Robbans fräsare på helt enkelt med mamma och moster bompa. Kul. Här i Stockholm har vi varit på Solenspelning, ätit sojakorv, insett att jag alltid ser Kim underifrån, varit på promenad och MASSA ANNAT KUL. Ni som läser den här bloggen vet såklart redan allt detta så jag skrev nog mest för min egna skull eller nåt.
Väl mött från ordbajsarn // Larsa Lus
 
 
 
De sista två bilderna har Lisa Ewald gjort!!  http://www.galago.se/forfattare/lisa-ewald
 
 
 

RSS 2.0