ullap


Imorse smsade jag Hedda i vardagsrummet och frågade vart vi hade ipren. Hon kom in med två på ett fat och sa godmorgon sumprunkare. (så hälsar vi här i huset) igår var det vodkafest och utgång på vardagsrummet och idag har vi varit bakis och tvättat hela dagen. Nu ikväll blev det hamburgermiddag med två sorters bea och sen tvigade vi hit Kim på glassmys, så jääääla myyyz. Efter denna mastiga matkväll á la flott så sitter vi nu i soffan och rapar och fiser och Hedda kastar ägg på Runar då hon precis återupptäckt via Kim att funplanet.se och deras spel fortfarande finns kvar. In och spela på nu bara!!
I veckan har jag bara sovit, jobbat och varit lite tjurig. OBS; TROTS ATT JAG INTE HAFT LINGONVECKAN? Man bah; "VA ÄRE FÖR FEL PÅ MAj?!?!?"
Hoppas på en bättre vecka nästa vecka! Puss och kram / sumprunkaren


SÄNK INTE UNGDOMSLÖNEN MED 25% DET BLIR TYP 50SPÄNN I TIMMEN OCH DÅ MÅSTE VARJE STACKARS UNGDOM JOBBA IHJÄL SIG!?!?!?!?!?! PLUS ATT ALLA ÄLDRE SAKTA HOTAS MER OCH MER PÅ ARBETSMARKNADEN INOM HOTELL OCH RESTAURANG!!

nästan all min tid och mina tankar går just nu till detta http://www.hrf.net/avtal-2012
kanske blir det strejk på fredag. dock inte på just min arbetsplats men nästa vecka är det vår tur som gäller. 
varför gör vi då detta? det kan man få svar på kort och gott på hrfs hemsida. klart och tydligt, lätt läsa och lätt att ta in. vad är det då för fel på alla som inte vill? ett tryck och sen vips får man informationen. vad är det som är jobbigt? jag pratar alltså nu om många av mina kära medarbetare som ej är medlemmar. som ej vill ta del. kanske är det för jobbigt att få veta att de hela tiden rider på vågen av medlemmarnas inbetalda fackavgifter. borde inte alla ta lite ansvar här? borde inte alla gå med? borde inte alla värna om att upprätthålla makten som våra förfäder en gång tog i sina händer. hur ska vi annars kunna stå emot? vi måste ta hand om det här nu. vi måste!
jag är urblåst på energi och letar just nu efter mitt reservdäck. är dock säker på att jag efter lite sömn kommer att hitta det igen och DÅ JÄVLAR I MIN LÅDA! DÅ KÖR VI GÄNGET!!! VI VILL VARA DOM SOM VANN!!
för övrigt så ger kören mig massa energi. gårdagens rep var fucking asum och på lördag blir det liten konsert! ASPEPPAT!
en sak till som ger mig energi (jag har nog ganska mycket energi ändå märker jag nu) är att jag pratade i telefonen idag och det var ett asviktigt samtal som dröjt alldeles för länge, det blev nu äntligen av och jag har återfått en god vän som jag tappade bort i vintras. SKÖNT!
nytt och sevärt från Bianca Kronlöf:

http://biancakronlof.wordpress.com/2012/06/06/shit-snubbar-say-to-blattar-del-ett/
hej svejs.

RSS 2.0