Skärp dig. jag har inget skärp

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAG HAR POLITISK ÅNGEST OCH DET KLIAR IN I MÄRGEN PÅ MIG!!!!!!!!! BLIR GAAAAAAAAAAAAALEN!!!! JAG HATAR FAN ALLTING SOM ÄR BLÅTT OCH JAG KRÄKS I MIN EGEN MUN NÄR JAG TÄNKER PÅ DETTA. ALDRIG HAR SÅ MÅNGA GJORT SÅ MYCKET DÅLIGT PÅ SÅ KORT TID!!!!!!!!!!!! JAG VILL VARA ARBETARE RESTEN AV LIVET OCH FLYTTA IN I ABF-HUSET OCH FACKFAMILJEN OCH ALDRIG LÄMNA DEM SOM SITTER I SKITEN!! 

så nu har man spytt lite ut i cyberspace men jag är uppriktigt ledsen i hjärtat. Fan alltså. Varför drar inte alla åt samma håll? BLÄ. Dessa insikter gör mig så sinnessjukt passiv. Stirrar på skärmen, går på toa, tar en cigg och sen stirrar på skärmen igen. Facebook-beroendet gör sig påminnt i dessa passiva perioder då samma statusar rullar om och om igen. Människorna som skriver dessa är också människor jag inte alls bryr mig om. bajs bajs bajs. gnäll gnäll gnäll. 


Nu postar jag lite bilder från senaste tiden som iallafall i mitt liv varit sjukt najs! Jag gillar ju min tillvaro och vad som händer i den också! Det är bara när den större verkligheten runt omkring mig görs sig påmind som jag säckar ihop till en bajspöl. På torsdag flyttar Kim in hos oss i kollektivet i några dagar, jag är sjukt pepp på det för det kommer att bli FETT KUEEL!

Tack och hej nu och rösta aldrig blått för det leder inte till något bra över huvudtaget, vad någon än säger för att övertyga. Puss från översittaren.
Bildserien kallas scener från vårt köksbord och the amazing tunnel of the future
Enjoy!




bajspåjobbeht.



TACK FEMINISTISKT FORUM OCH MINA KÄRA VÄNNER FÖR EN FET HELG!!
Hej och hå upp i det blå (mensblodet från bindreklamen). Obs. Mens är aldrig blå och kommer aldrig att bli det heller.

Ibland känner jag såhär... kan man säga att vissa människor är för korkade för att ha ångest? Ja jo så kan man säga tycker jag. Jag stöter nämligen ofta på dessa människor. Exempel; alla på arbetsplasten som förespråkar att man ska "lämna sig själv och sina problem hemma och kliva in på jobbet med sitt service-jag och aldrig lassa "skit" på andra" Att berätta hur man mår på morgonen är strikt förbjudet. Har man suttit i bilkö eller mött ett neggo på tuben så ska man alltså hålla käft om detta då detta kan sprida s.k. negativ!? energi på arbetsplasten. Här undrar jag alltså..vilka är det vi tar hänsyn till!?!?!?!?!?!??? Är det människorna som är för korkade för att ha ångest som fullständigt skulle brytas ner av lite info om sen tunnelbana eller om hundbajs under skorna? Är dessa möjligen våra chefer som får för mycket att tänka på om denna ärliga ingrediens skulle slå ner på just deras arbetsplats? Klart det är cheferna. Allt är chefernas fel. Jag ska aldrig bli chef.

Fruktansvärd onödig och töntig regel och man kan minsann undra hur dessa chefer hittade till sin position.
Appropå ångest och annat jag tänker på just nu så hittade jag lite bilder jag vill dela av mig med från min gamla GALAGO-tidning.
Här kommer dessa..

(Av: Lisa Ewald)



(Av: Pia Johansson)



Annat kul och GENIALSISKT:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBn8SqsmfCU

http://www.youtube.com/watch?v=TnvBR-nZLu0&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=3F3CFusRB6g&feature=relmfu

http://machoikollektivtrafiken.se/?page_id=2




Humor åt alla



Ofta säger man att en bild säger mer än 1000 ord. Ingen av mina eller någon annans bilder säger såhär i efterhand ett dugg om hur FET och god stämning det var i årets första maj tåg som jag, Kajsa och Nelly gick i. Vänsterpartiet hade uppställning på Medborgarplasten och när vi kom dit var torget helfyllt av massa paradsugna människor med fanorna i högsta hugg. Jag är jätteglad att jag gick i tåget då det var mitt första men absolut inte mitt sista. HEJJA VÄNSTERN.

Solen har visat sig en hel del här på sista tiden och då jävlar skjuter humöret i höjden! Parkhäng med massa öl och matsäck på valborg och parkhäng med laxmacka och fint sällskap. Vår-klyschan är här med andra ord och jag hoppas att den kommit för att stanna! Jag hoppas även att den inspirerande vinden är här för att stanna. Idag är jag hemma från jobbet då för jag är gravid med något speciellt, nämligen .... GALLSTEN. Fuck fuck fuck. Men så synd är det inte om mig för nu sitter jag sjunger för full hals. First aid kit är min nya hajp. Lite efter men det gör inget. Jag ska gosa med Hedda ikväll så kanske hon spelar en låt av dem på sin gitarr. *det bästa jag vet förutom massage*




Igår besökte vi här i kvinnokollektivet dramalabbet och deras föreställning:

I huvudet på Robert
- En humorshow på Dramalabbet
27, 28 april + 3, 4, 12, 13 maj.

LIV ELF KARLÉN - BIANCA KRONLÖF - AGNETA WALLIN

I HUVUDET PÅ ROBERT
- En humorshow på Dramalabbet
27, 28 april + 3, 4, 12, 13 maj.

LIV ELF KARLÉN - BIANCA KRONLÖF - AGNETA WALLIN
...
Spelas 27 & 28 april och 3, 4, 12 & 13 maj på Dramalabbet,
Östgötagatan 2, T-bana Slussen
Insläpp kl 19.30. Vi tar kontanter, ej kort!

BILJETTER: www.dramalabbet.com

VILKA får plats, genistatus och skratt inom scenkonsten och humorbranschen?
Efter den kristikerrosade föreställningen ”Den största av de största” fortsätter Dramalabbet undersöka maktstrukturerna i branschen.

I huvudet på Robert tar pulsen på den mansdominerade och könssegregerade humorvärlden med en blandning av teater och stand-up.

På scen står Sthlms skarpaste komiker och skådespelare;
Liv Elf Karlén från Humormaffian
Bianca Kronlöf A.K.A Snubben på YOUTUBE.
Agneta Wallin från Lobbyn.





Denna föreställning borde alla gå på då jag anser att det är en mycket träffsäker byggsten som för vår utveckling framåt snabbare!! Hejja och tack till alla medverkande!
Vi hade även förmånen att få se Stockholms feministiska kör framträda efter föreställningen! Det gjorde mig sjukt taggad och därför ska jag nu mejla dem när jag skrivit färdigt detta inlägg.

Imorgon är det feministiskt forum på ABF och mina förväntningar är skyhöga! Hoppas på en hejdundrande dag. Dagen efter det så kommer min motorcykel-pappa och hälsar på här i Stockholm, OJ OJ OJ. Jag är lite nervös och kom på mig själv sitta och berätta för kajsa om honom med någon slags ursäktqande ton. Bestämde sedan att allt som är honom får stå för honom. Jag önskar av hela mitt hjärta att Söndagen med min pappa blir en bra dag. Är såklart innerst inne väldigt glad över att han tar sig dit jag är ♥

Tack och hejj för mig jag är en snygg och bra tjej! (alla andra också)













RSS 2.0