offerkoftan



Sitter alldeles ensam i lägenheten och fiser äggfisar. Det är helt sant. Jag är världens äckligaste människa just nu och hoppas så jävla mycket på att detta är över imorgon. Jag har ätit apelsin och suttit vid datorn. Svenska hjältar har gått i bakgrunden och jag har fällt en tår då och då. Tycket dock att det största hjältepriset borde delas ut både till en man och en kvinna. Nu fick en äldre man i Rosengård priset för sitt engagemang för ungdomar genom en boxningsklubb vilket inte alls är fel men jag önskar att en kvinna också hade uppmärksammats i denna kategori. Chattar med Hilda på facebook som också är sjuk och snorar ner hela deras lägenhet i Paris. Men varken äggfisarna eller snoret gör något för snart kommer Hilda och Kerstin hem och då får jag minsann träffa dem igen! oavsett sjukdom!
 


80-talet...

Kajsa har varit min sjukmamma dessa dagar och jag är evigt tacksam! Handlat nyponsoppa, tömt spyhink och ledsagat mig till affären! Hur värt som helst.

Nog om snor och annat skit. Imorgon ska jag minsann ta mig upp för en morgonfika med Erik! Sen ska vi handla julklappar så det står härliga till. Blir toppenbra tror jag!

Tristessen vid sjukdom är något att bita i kan man ju säga. Helt apatisk har jag legat ner i hundra år. Jag har inte ens kunnat läsa? vad är det för liv... Ska tvinga mig på en bok nu så jag kan väga upp all förlorad tid. Då kommer det att kännas bättre!


Har inget att säga men säger ändå



Konst på jobbet. Hade kunnat vara en hög med bajs också då det är det jag sysslat med de senaste dagarna. Jag fattar dock inte hur man kan lägga korven på sidan av självaste toaletten. JÄVLA SOPOR!
Att kvällstidningarnas annonser får se ut på detta sätt är också en gåta. Googlar man Lena-Lill så kommer det endast upp två bilder. Misstänker därmed att Lena-lill är en bluff. Kanske något att satsa på? 

 


För övrigt så är jag ruttet less på lägenhetsletning och hatar alla som hyr ut sina ettor på Östermalm för 10000 (ENDAST ÖVER JUL OCH NYÅR)

Härligt



Skönt att man var en stjärna som ung. Villka glansdagar alltså. Nu ska jag och Kajsa röka i fönstret och imorgon ska jag lyssna på all musik jag nästan glömt då jag ÄNTLIGEN HITTAT MIN IPOD!!
"Livet ska vara som för en fjäril en sommardag" står det på baksidan av min ipod. Ingraverat. Helt på allvar, imorgon ska jag flyyyga till jobbet och tänka på sommaren.
Natta natt.

grensake (grönsak)

Sitter och ruttnar hemma mitt i natten för jag kan minsann inte sova. Fyfan alltså. Kom hem från Paris i söndags och vilken hejdundrande resa det blev till sist. Underbart att få kvalitétstida med Kerstin och Hilda och fett kul att se staden. 

Ikväll har jag läst lite i min bok om Edvard Munch och insett att han hade stora problem med sin relation till kvinnan i sitt liv. På något sätt kom jag på att jag är manshatare iallafall. Eller åtminstone vääldigt skeptisk. 

RSS 2.0