Spyan

Jag är så rädd för mönster så min mage kvider och gör ont. Tänk dig själv ett mönster av tristess där du aldrig förverkligar dig själv. Du sprang bort på vägen men nu sitter du i soffan. Fast i mönstret du inte visste fanns. Sömmen skaver likt lappen i trosan eller stringen i röven. Kuddarna är alldeles hårda och fjädrar sticker ut lite varstans.

Det här låter förjävligt när jag skriver ner det. Skönt att lägga spyan på tangenterna för att sedan snegla på den. Avsky. Här tänker jag inte stanna och imorgon när det regnar från en grå ful och äcklig himmel så tänker jag iallafall kliva upp och ta en dusch.


Gonatt.



jaha ja.



Åh jag minns min första krogkväll som artonåring ♥ Eller just ja jag minns den inte alls. Bara nåt om att jag inte kunde ta mig hem själv och att det blev en massa lila likör-spya utanför old saint's.
Nu är det äntligen dags för Studentkryssning 2010! Jag får inte spåra. Inte spåra. Jag ska bara dansa. Hela natten lång! Vi ses vid kareoken 02.00 !





Det växer ur mitt huvud





Lästips för alla manshatare *skojjar*



Om jag hade blivit intervjuad i FRIDA-tidningen och fått frågan; Vad har du alltid i handväskan? (den frågan som alltid är med när intervjun ska avslutas) Så hade jag nu svarat boken Fittstim. Åh den är så bra! Läs den allihopa! Det går även bra att läsa ett inlägg eller stycke per dag. Det hjälper dig att hålla dig på allerten och tänka fina tankar om kvinnan. Fint!

Omslaget är nästan ännu bättre!



Coyntryslagers i mitt <3




Den som säger att min Pa-utställning är pretentiös eller på nåt vis hackar ner på min kreativitet ska jag döda! Jag är så himla rädd nu! Visa upp mig?! Herregud!! Känna allas dömande blickar när de tyst går runt i rummet och undrar vad jag håller på med. Åh jag måste andas när jag tänker på det. Men jag ska våga nu, nån gång måste man ju släppa loss. Har bestämt mig för att jag själv ska vara ödmjuk inför allt som har med estetik och kreativitet att göra nu i framtiden. Jag ska inte döma någon, inte spy galla på shlagers eller countrymetalmusik. Inte ifrågastätta eller tänka onda tankar. 

Är det här min största tankefälla som jag alltid trampar ner och fastnar i? 
Jag tror det värsta i alla lägen, eller ofta iallafall.
Jag kommer inte dö.
 
Det kommer ändå komma fram en stor skylt innan man går ut där det står "DET HÄR PRATAR VI INTE OM!"



illa

idag har jag bajsat
klämt pormaskar
inte borstat tänderna
inte duschat
inte haft på deo

Jag är världens äckligaste människa

Vart är vi på väg?



En dag på soffan. Jag har legat i ryggläge i kanske sju timmar. Att halka på isfläck på fyllan är något man skämtar om men igår small det. Pang! Mitt framför bussen. Ålade mig ut från sovrummet imorse med benet släpandes bakom. Som tur var så kom svärmor Helena med linda och salva. Henne kan man lita på, en riktig klippa! 
   En bra sak med mitt Tv-tittande i flera timmar är iallafall att jag upptäckt På Spåret. Förr bytte jag alltid kanal, Ingvar såg ju så uppstoppad ut med glasögnen på näsan. Nu är det helt annorlunda! Roligt, klippskt och avslappnat! Husbandet håller ju till och med klass! Nu när jag har en pojkvän och en soffa så ska jag nog börja titta! Vi ser ju Tv:n från köksbordet om det blir sen middag hehe... Har inte släppt alla dessa samboskämt med tillhörande ironi än.


Även om den här bilden tillhör förra helgen så tillägnas den gårdagen. Jag var på festival igen. Allt på topp, eller hur Matilda?






Nu ska jag gå eftersom jag och min bästa kompis Mathea har PA-kväll tillsammans, oskiljbara. ♥ Friends forever.

aja, Puss allihopa


Ångest eller ånghäst



Jag hatar porr.
Någon dag ska jag skriva utförligt om varför.
Nu hatar jag bara.

Fyfan vad mycket ont det gjort världen. SÅ JÄVLA MYCKET!!!!


RSS 2.0