Tack för att jag redan har ett jobb och nej tack till den här sugiga sidan





.

* Alla män som kissar på hela toaletten är fortfarande SVIN.

Har inte roligare än såhär


Idag har inte mycket hänt, förutom att MATHEA HAR TAGIT KÖRKORT!!
***SKOJA***
Jag och Kajsiluran fick oss ett gott skratt iallafall!
http://ugliesttattoos.failblog.org/page/236/


my big blue bag!!!

Hej Frida! Vad har du i din big blue bag idag? Låt oss ta oss en liten snikapik!! ;)


-Hihi, ja lite av varje :-P Saker som jag dagligen använder och behöver :)
övre raden från vänster: rosmönstrad silkig "vintage"morgonrock fyndad för tre us-dollar på motsvarande röda-korset-i-bomhus-centrum i Managua, 1 svart kofta, 1 blå kofta. ovanpå den blå koftan ligger en karta järntabletter och en rulle bandage. bredvid ligger en stor härlig svart bag från indiska (mina vänner brukar kalla mig bag lady, hahahahahaha *fniss*).
mellersta raden från vänster: en urtvättadvit bh, ett paket designade tamponger, min lilla gosedjurskanin <3, en flaska barnolja, en vajer med olika foton; ett vykort från nationalmuseum, ted gärdestad i blomsterkrans, kajsa och linnea cyklandes på väg till zlatans hus i malmö.
nedersta raden från vänster: en turkos knästrumpa, ett blommigt påslakan, en vit plastgalge, två avklippta jeansbensstumpar samt en kjol från stadsmissionen vid nytorget!

det var allt jag hade i my big blue bag idag! toodles!

Tre brudar, en lya på 41kvadratmeter.



Tänkte kolla ifall någon tidning vill göra hemma hos repotage hemma hos oss. Har skickat lite mejl med dessa bilder till diverse magasin. 










Ät inte banan på hotell

Hejsan Zvejsan leverpastejsan, go och gla kexchokla'

Just nu sitter jag och svullar koncentrerat fett i form av en Billys (salami) och Grandiosa med x-tra allt. Denna måltid kommer att lägga sig som en flottig sten i min mage men jag kommer att somna mätt och belåten vilket var mitt syfte. Kom just hem från Lilla Hotellbaren där Solen spelade ikväll förresten. Jag blir glad och stolt i hjärtat för dom är ju så bra!

Dagen på jobbet har varit sig lik vilket är lika med bra men jag funderar snart på att skriva ner varje låt jag hör på RIX FM så att jag sedan kan bajsa lappen och skicka den till deras kontor, vart nu det är.

Sist men inte minst så vill jag hälsa att ingen borde äta banan på hotell och sedan lägga skalet med bananrester i sopkorgen. När solen ligger på blir det så otroligt unket. Aja.

KÖP LIV STRÖMQUIST NYA BOK JA TILL LIV FÖR DEN ÄR SÅ HIMLA NAJS!





http://hallongrottan.myshopify.com/search?q=ja+till+liv <-- Där kan man köpa den, tjoho

Min middag:

Före micron.



Efter:




Natti natti


RSS 2.0