ryggskott, tårar och bädda bädda bädda

Hejpa!

Jag har börjat mitt nya jobb och det har verkligen stormat av känslor denna vecka. Herrejesus vilket tempo jag fått in mot min vilja (det är helt sjukt hur snabb man förväntas vara, misstänker att det är olagligt) Min långsamma och behagliga upplärning sket sig också då jag snäll som jag är gick till bossen när jag var klar andra dagen. Har sen dess bara fått mer och mer att och ångrade mig minst sagt bittert att jag inte sprang och gömde mig istället. Nu har jag klarat av fyra dagar och imorgon är jag ledig sen kör jag på igen lör-mån. Hej och hå. Då kommer dock schemat bestå av helt andra uppgifter och mer omväxling. Kommer att röra mig mer i huset och då kan jag ragga nya kompisar! 
 
Ikväll har Kajsa bokat bio så vi ska änltigen se call girl och svulla lite popcorn! Imorgon ska jag sätta mig på café med datorn och massmejla alla mina gamla älsklingar från förra jobbet. (skriver inga hotellnamn då jag får panik av tanken att denna smörja skulla dyka upp någonstans på google vid fel tillfälle) Syftet med det är att påminna dem alla om att jag finns och gärna vill vidare till något ställe där det finns mer utmaning än pantflaskor, microfiberdukar och nerbajsade toaletter. Mömms. 
 
På jobbet finns fler kanaler än innan så jag knarkar Vh1 hela dagarna och kan numera deras låtordning. Min favorit är när Adeles Skyfall kommer för den har lyrics i vindeon så man kan sjunga med!!! (det är bondlåten alltså) http://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI
 
 
Tänkte fortsätta att posta bilder här också.. bland annat somma med grisar på bahamas från tvreklamen??
Väl mött och snart är det vår hörrni, den peppar jag! (!) (?)
 

 
 
 
 

Hejdåledighetspontanitetochledighet

Dricker mina sista glas vin innan allvaret börjar. Nya jobbet startar på måndag och det känns röv men får ta vara på varje minut som är kvar innan! 
 
Hej då! 

2012 2013?

Alla summerar sitt 2012. Jag fasar över 2013. Men det blir säkert toppenbra år iallafall, det är kanske mest bakfyllan och att stan är stängd som gör att denna dag minst sagt känns tung. Nog om det. Nyårsafton blev en fin historia då vi samlades hos oss för en tre-rätters och drinkar. Kvällen sprang förbi och var som sagt inte fyskam. 
 
Jag har lyckats förstå hur jag kopplar in mobilen i datorn nu!! Här kommer därför mitt 2012 levererat från min sjukt osköna mobiltelefon....njut hörrni! (allt i oordning) 
 
 

RSS 2.0